Siirry sisältöön

Pääsiäislampaalta luulot pois!

picture-8-1.jpgTulevien juhlapyhien itseoikeutettu pakkopulla, lammas, myy taas kuin häkä. Lammas on hivenen vaativampi viinin suhteen kuin nauta, koska sen ominaismaku on voimakkaampi. Koska lehdet ovat tähän aikaan pullollaan lampaan kanssa naitettavia seitsemän euron aussi-shirazeja, tarjoan tyrkylle oman suositukseni, jota kehtaisin kehuskella myös juhlapyhien ulkopuolella.

445677.jpg

Marne Brune Nebbiolo d’Alba (17,15 €) tulee Italian Piemontesta. Kyseessä on 100% nebbiolo, jollaiset tuppaavat yleensä tulemaan vastaan yli 30 euron Baroloiden ja Barbarescojen muodossa. Toisin kuin aateleloidut sisaruksensa, Marle Brunen nebbiolo ei vaadi kymmenen vuoden kypsytystä viinikaapissa ennen kuin antautuu nautiskelijalle; se on parhaimmillaan juuri nyt. Myönnettäköön, se ei nouse samoihin sfääreihin kuin kypsät barolot, mutta päihittää suoraan Alkon hyllyltä ostetut raa’at piemontelaiset. Viinipirun mielestä paras viini, joka on tänä vuonna tullut vastaan. Hyvää pääsiäistä!

3 Comments Post a comment
 1. Mahtaisan hieno uudistus nuo suositussymbolit! Selkeämmät kuin edelliset. Voisitko vielä blogissa kertoa omista perusteista, joilla päädyt näihin Hanki, Testaa ja Vältä tuomioihin?

  20 maaliskuun, 2008
 2. Arto K. #

  Kiitos kysymyksestä, suositukseni ovat täysin objektiivisia, jos jätetään huomiotta että ne ovat läpikotaisen subjektiivisia, eli juuri niin luotettavia kuin niiden lausuja. Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi mahdollisimman asiattomalla tavalla!

  20 maaliskuun, 2008
 3. Ihailen vastausnopeuttasi! Kiitos täysin turhanpäiväisestä, joskin varsin viihdyttävästä vastauksesta. Luotan suosituksiisi yhtä paljon kuin Mooses itseensä vuorta siirtäessään!

  20 maaliskuun, 2008

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: