Siirry sisältöön

Viinipirun lukijat ovat eksoottisia otuksia

601831_75167688

Kokeilunhaluiset edustivat yli 80 prosentin osuudella selkeää enemmistöä viime viikon kyselyssä, jossa kartoitettiin ostotottumuksia. Tyypillisesti enemmistö kuluttajista pyrkii pitäytymään tutussa ja turvallisessa uutuuden viehätyksen kustannuksella, puhumattakaan kroonisesta elämyksien metsästyksestä. Tämä tukee osuvasti ääneen lausumatonta hypoteesia siitä, että sivuston lukijat ovat  keskimäärin a.) paatuneita viini-intoilijoita, mikä sisältää ajatuksen b.) kokeilunhaluisuudesta rajallisen valikoiman parissa.

Vaikka ylettömän pitkälle vievien johtopäätösten vetäminen johtaa vain väritettyyn versioon todellisuudesta, tällaiseen suuntaan viittovat myös aiemmat kyselyt, joiden mukaan Pirun tyypillinen lukija pistää silmään Alkon tilastoista paremmin kuin heinäsuovaan piilotetun neulan olettaisi. Mutta jonkun täytyy ostaa lukemattomat, herkulliset, yli kymmenen euroa maksavat viinit, eikö?

One Comment Post a comment
  1. Jaska #

    Sepa se, viiniharrastajan tuska. Vaikka loytaisi taydellisen viinin, ei sita voi toista kertaa ostaa, kun maailma on taynna viineja, joita ei viela ole ehtinyt maistella.

    3 maaliskuun, 2009

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: