Siirry sisältöön

ViiniTV ja Mange Sud esittävät: Viinibakkanaalit

Sydämellisesti tervetuloa ViiniTV:n Viinibakkanaaleihin ravintola Mange Sudiin 2.8. kello 18. Tyrkyllä on mielenkiintoinen mahdollisuus testata kreikkalaisia ja italialaisia viinejä rinnakkain. Viinibakkanaalit on järjestetty kesän aikana kaksi kertaa ja molemmat iltamat myytiin loppuun ripeässä tahdissa. Tämän johdosta suosittelen lämpimästi hötkyilemään ja kilauttaamaan tai meilaamaan Mange Sudiin,  jos herkuttelu sopii pirtaasi. Ilmesty paikalle yksin, kaksin tai useamman voimin.

6 viiniä á 8cl ja 4 ruokalajin illallinen vain 58€. Toivottavasti nähdään Mangessa!

– Arto


Muinaiset roomalaiset ymmärsivät, että viinin juominen on mukavaa puuhaa. ViiniTV astelee legioonan jalanjäljissä järjestämällä Viinibakkanaalit, joissa nautiskellaan elämästä maistelemalla viinejä ja maittavia ruokia.

Viinibakkanaalien teema on maaotteluhenkinen: ”Rooma vs. Ateena”, mikä näkyy sekä viinivalinnoissa että ruoassa. Illan aikana selvitämme, kumpi Välimeren maa miellyttää meitä enemmän: Italia vai Kreikka. Ottaako sotaisa Rooma voiton vai löytyykö filosofiselta Ateenalta yllätys toogan hihasta?

Illan ruokatarjonnasta vastaa Mange Sudin keittiömestari Mikko Pölkki, viineistä ja ohjelmasta ViiniTV:n Arto Koskelo ja Ilkka Sirén.

ViiniTV on internetissä toimiva viinimedia, joka on valloittanut kentän tornadon lailla. Samalla se lienee maailman ainoa viinimedia, joka on ohjattu ulos hotellista siksi, että se on avannut samppanjapulloja lumilaudalla kesken haastattelun. ViiniTV:n perustajat, Arto Koskelo ja Ilkka Sirén sanovat haluavansa ravistella viinin avulla kulttuuria: ”nautintokielteisestä suorittamisesta elämäniloiseen olemiseen”. Pois siis pelko kurttuotsaisesta viinin maistelusta ja haukotuttavasta viiniluennosta.

ps. Bakkanaaleja järjestetään lisää elokuussa, jolloin nyrkkeilykehään asetetaan jälleen uudet viinimaat. Lisätietoa eventistä myöhemmin ViiniTV:n sivuilta sekä Facebookista!


No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: