Siirry sisältöön

Piru viinikolumnistiksi


”Sikailuhumalan vastakohdan ei tarvitse olla maailmanvastainen absolutismi. Se voi olla letkeä hiprakka hyvässä seurassa, sillä harva asia ylittää nautintoa, jonka saa pitkästä illallisesta, minkä aikana viini virtaa.”


Rönsyilin perinteisen median puolelle ottaessani vastaan pestin ProResto-lehden viinikolumnistina. Jos haluat tietää minkälaista huttua kirjoitan silloin, kun joku maksaa siitä jotain, tsekkaa kolumni. Uuden lehden kohderyhmä on horeca-ala, mutta kun aiheina ovat hyvä ja huono ruoka, ravintolaskene sekä viinit, ei vaadi uskonhyppyä nähdä, että kiinnostusta viestille löytyy myös herkuttelijoiden joukoista.

Suurkeittiökoneiden koeajoraportit, reskontraohjelmien vertailut ja pohdinnat arvonlisäveron pilkun pyöristyksistä jätetään suosiolla muille.

Naputan lehteen myös artikkeleita. Esikoisnumerossa puntaroin Itävallan vinkkujen hurjan suosion salaisuutta. Jos olet pohtinut samaa, lue juttu. Lehden pystyy lukemaan netissä nyt ja jatkossa. Nauti ja pistä kommenttia, risuja tai ruusuja, olen innoissani tästä.


2 Comments Post a comment
 1. Lamppu #

  Itävallan viinit oli lehden paras juttu, kännin anatomia taas todella tylsä. Sä kirjoitat paljon parempia kolumneja tänne. Riippumattoman bloggaajan alitajunta näyttää muokkaavan painettavaa tekstiä kohti Suomen Kuvalehteä. (Tai sitten se oli se ankeuttava toimitussihteeri, joka karsii värikkäät kielikuvat, hämärtää ajatukset ja pyöräyttää tekstin huttugeneraattorin läpi ja pidentää sen määrämittaan.)
  Disclaimer. (Kirjoittaja tekee kilpailevaa horeca-alan ammattilehteä, joten kommentin voi halutessaan jättää omaan arvoonsa.)

  8 maaliskuun, 2011
 2. Viinipiru #

  Katos, kilpailijan leivistä kajahtaa. Kiitos vaan. Paa palautetta suoraan myös toimitukseen, arvostavat varmasti näkemystäsi. Ei muuta kuin näyttämään kyntesi kolumnistina, jään odottamaan innolla.

  8 maaliskuun, 2011

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: