Siirry sisältöön

Mitäpä jos?

Ministeri Huovinen haluaa viedä keskioluen takaisin monopolin valvoman silmän alle?

Mitäpä jos sovittaisiin sittenkin näin:

Tästä eteenpäin rattijuopoille langetetaan ehdoton vankeustuomio ja kolmen vuoden autolla-ajokielto. Pahoinpitelytuomiota kovennetaan, jos se on tehty alkoholin vaikutuksen alaisena. Sakot humalaisista järjestyshäiriöistä tuplataan.

Vastavuoroisesti, tavallisten fiksujen ihmisten holhoaminen lopetetaan välittömästi. Ei enää sanaakaan kokonaiskulutuksesta, koska ilmaus niputtaa tavalliset fiksut ihmiset yhteen alkoholistien kanssa, mikä on moraalisesti arveluttavaa ja halveksuvaa tavallisia fiksuja ihmisiä kohtaan.

Ei enää porttiteoriana tunnettua kaltevan pinnan argumenttia (”kaljasta on kukonaskel katkolle”), kun se on haudattu kaksikymmentä vuotta sitten jo laittomissakin päihteissä.

Ei enää yhtäkään tarpeetonta alkoholiveronkorotusta, joka rasittaa tavallisten fiksujen ihmisten kukkaroita, jotka sisältävät rehellisellä työnteolla ansaittuja roposia, joista valtio vetää välistä jo tarpeeksi muutoinkin.

Ei enää yhtäkään syyllistämistä Viron tuonnista, koska niin makaa kuin petaa, eikä tavallinen fiksu ihminen ole tyhmä, vaan fiksu.

Ei enää rehellisten ravintolayrittäjien tylyttämistä lupabyrokratialla, eikä varsinkaan loukkaavaa ja ylikorostunutta alkoholilupavalvontaa, Hietsun hallin kaltaisia farsseja, ravintolapäivän viinavainoja tai muutakaan yksilöä halventavia viranomaispompotuksia.

Ei enää Alkoa, koska valtion vastuullisuus alkoholiasioissa on pois tavallisen fiksun ihmisen vastuusta itsestään, eikä hän tarvitse vastuunkantoon virkakoneiston apua, koska hän on tavallinen fiksu ihminen.

Vastaisuudessa näiden periaatteiden rikkomuksiin suhtaudutaan vittuiluna, ei kohtuullisena lainkäyttönä.

Teksti on nosto Viinipirun Facebookin puolelta. Julkaisen sen myös WP:n puolella, koska kaksisataa jakoa tuli täyteen. Voi SDP minkä jälleen teit. Voi Suomi minne olet matkalla. Kaiken aikaa kaupunkilaisten suosima kokoomus uinuu, nukkuu, on poissa, hiljaa, piehtaroi  pysähdyksessä, johtajuuskadossa, osaamattomuudessa, sumutuksessa ja kansan halveksunnassa. Paras poliitikkoreaktio on tullut perussuomalaisten Sampo Terholta, joka kait edustaa yleisen näkemyksen mukaan arvokonservatiivia puoluetta. Voi Suomi mitä teet, minne menet ja millä hinnalla?

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: