Siirry sisältöön

Korporaatio, City ja listaus

Kävin Radio Rockissa Heikelä Korporaatiossa kertomassa Ibericon vaaroista, tunnustamassa keskivaiken addiktioni ja avioliittoni tolan. Pöydällä oli pullo Pétalosta. Hyvää tavaraa tuo 2009 vuosikerta. Kukaties paras mitä olen maistanut. Mitä muuta joutui käsittelyyn? Kuuntele tästä.

.


Radio Cityn Rockote-ohjelman perjantaipullottelua Juha Valvion kanssa voit kuunnella tästä ja tästä. Itävallan Meinklangilla mentiin. Uunituore vuosikerta 2011 on hedelmältään edeltäjäänsä kypsempi, rakenteeltaan notkeampi ja yrttisyydeltään dempatumpi. En osaa sanoa kasvaako se muutaman kuukauden odottelulla astetta vakavammaksi vinkuksi. Kukaties. Nyt se on lähinnä huikenteleva kulautteluviini; infantiili tapaus, joka pistää hymyilemään. Can Vendrellin cava oli myös pöydällä. Puhdaspiirteinen otus.

.

Top 100 ruokablogit rankkasi Viinipirun ruokablogien kärkisijalle. Meinasin tippua tuoliltani paristakin syystä. Ehkä chilin hotkiminen riittää ruokablogin tunnusmerkkien täyttymiseen tai sitten viinikulttuuri on edennyt Suomessa pisteeseen, jossa viini on ansiokkaasti alennettu etelämaalaiseksi elintarvikkeeksi?

One Comment Post a comment
  1. Ei huono saavutus! Suomessa on kuitenkin nykyään enemmän ruokablogeja kuin asukkaita.

    8 maaliskuun, 2012

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: