Talvi saapui A21 Diningiin

Vaikka Helsingin kadut kantavat viitteitä pitkittyneestä marraskuusta, talvi tulla tupsahti A21 Diningin tuoreena menuna, joka lainaa nimensä vuodenajoista viheliäisimmältä. Ravintoloitsija Niko Autti ehdotti, että osallistuisin listan kenraaliharjoituksiin, mihin suostuin. Kupletin juoni oli seuraava: kokit treenasivat annokset kisakuntoon ja minä söin ne. Jaan todistusaineiston kanssasi alempana.
Ennen kun syöt silmilläsi, 63 sanaa ravintolan konseptista. A21 Dining satsaa elämyksellisyyteen. Annokset yhdistetään niitä varten suunniteltuihin cocktaileihin, joiden maut poikkeavat lipittelytarkoituksiin rakennetuista perusdrinkeistä tavalla, joka on joko nerokasta tai hullua tai molempia. Ainakin ne kutkuttivat paatuneen kulinaristin makunystyröitä. Mukavuusalueella viihtyville on toki tarjolla perinteinen viinipaketti. Seitsemän ruokalajin menu muodostaa kertomuksen Suomesta. Jätän kertomatta miten tarina on toteutettu, jotta en esipureskele kokemusta puolestasi, mikäli päätät suunnata Kalevankadulle testaamaan menun. Lopetan kuitenkin tässä kohtaa, koska ilmainen illallinen on ilmainen illallinen. Annetaan silti kuvien kertoa oma tarinansa.
Menu on tarjolla nimensä mukaisesti kylmien kuukausien ajan. Kevättä aletaan toivottamaan tervetulleeksi toiverikkaasti jo ennen huhtikuuta.
Trackbacks & Pingbacks